Általános- és középiskolák

www.iskola.fotohajdu.hu

 Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.


A fotózás mobil stúdió technikával és felszereléssel az iskolában, illetve szabadban az iskola udvaron, fotózunk.

Előzetes megbeszélés alapján a legjobban tetsző, vagy a legpraktikusabb helyszínt és időpontot választjuk, hogy a tanítás menetét a legkevésbé zavarjuk. Ezért a legrugalmasabb módon próbáljuk megoldani és lebonyolítani a fotózást és a képek rendelését, a legkevesebb terhet róni ezáltal a tanárokra és az iskolára.
 
kiválasztott képeket gondosan retusáljuk, és a kért méretben darabszámban egyénenként 
csomagolva adjuk át. Utánrendelésre később is van lehetőség a mellékelt táblázatban, online felületen vagy telefonon is.
 
Az Osztályfőnöknek és az Igazgatónak a portrékép és a csoportkép ajándék, valamint lehetőség szerint támogatjuk az iskola alapítványát is.

Mivel fontos, hogy mindenki elégedett legyen, ezért mindenkiről több különböző felvételt készítünk, hogy biztosan legyen olyan kép, ami tetszik.
Az egyéni és portré képeket egy zártkörű weboldalról lehet kiválasztani és megrendelni is, hogy akár otthonról kényelmes és egyszerű legyen a rendelést. A válogatást a fotográfusra is lehet bízni, így biztosan a szakmailag lehető legjobb kép kerül kiválasztásra, és a válogatás gondjától mentesülnek, így a képek is hamarabb elkészülnek, mivel nem kell várni, hogy mindenki kiválassza a saját képét.
 
Van lehetőség egyéni és különleges beállításokra is, többféle választható háttérrel, színtónussal és stílussal (pl.: klasszikus, hagyományos, művészi, lazább, modern, stb...).
Bármilyen más egyéni kérés is megoldható, keressenek az elérhetőségeinken! (KAPCSOLAT)
Választható színes, fekete-fehér, szépia (barnás) kidolgozás is. 


 
Kattints a képek megtekintéséhez!
   
   A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)
    A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.
 

Egyedi megrendelésekhez kérje árajánlatomat! Kapcsolat
Az árakról 
Nagyon fontos, hogy gyermekeink iskolaéveiről jó minőségű szép képek maradjanak meg emlékbe. Ezért nem mindegy, hogy ki, hogyan és milyen képeket készít. Figyelni kell arra, hogy hivatásos, szakmával rendelkező szakértő, weboldallal és referencia munkákkal rendelkező  fényképész legyen, különben nagyon nagy csalódás lehet a képek átadásakor, ami sajnos utólag nem pótolható. Én garanciát vállalok a képek minőségére, hogy azok szakmailag kifogástalanok lesznek, úgy ahogy ezen az oldalon láthatók.


Az áraim úgy vannak kalkulálva, hogy ár/érték arányban a legjobbak legyenek.

Az alábbi árak szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb technikával, a legnagyobb odafigyeléssel és nem kevés időráfordítással, szaktudással, szakember által készüljenek a képek.
Ezáltal lesznek a 
maximális legjobb minőségűek a fotográfiák, amik prémium minőségű örök emléket fognak jelenteni.

(A vállalkozásomat hivatalosan a megfelelő engedélyekkel, igazolható szakmával, kiváló technikai felszereltséggel és a szükséges időráfordítással végzem, illetve hivatalosan nyugtát/számlát adok mindenről. Ez nagy biztonságot és garanciát is ad. Ha valaki ezen áraknál olcsóbban tud dolgozni, akkor a fentiek közül valami hiányzik, ezáltal bizonytalanná válhat a minőség, a garancia és a szabályosság.)

Az árak és a tájékoztató a képekre kattintva letölthetők:

Katt ide a csomag árak letöltéséhez! (pdf)
 
Katt ide a csomag árak letöltéséhez! (pdf)
 
Katt ide a csomag árak letöltéséhez! (pdf)
A fenti csomagokon kívül egyedi igényekre is tudunk árakat kalkulálni.
Egyedi megrendelésekhez kérje árajánlatomat! Kapcsolat