Esküvőfotózás - Wedding Photography
2012-ben az ország legjobb 30 esküvőfotósa között !!! 
  
 Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos esküvőfotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket, akkor a legjobb helyen jársz.

Fotó Hajdú 2017. Best of Image Wedding Video Film
Garantáltan érzelem dús és szórakoztató élmény végignézni.
(Hanggal és teljes képernyőn érdemes megnézni.)
Egyedi, Kreatív, Professzionális esküvőfotózás.
Csúcstechnikával - Prémium színvonalon
Katt ide a bemutató fotókhoz!Katt ide a bemutató fotókhoz!Katt ide a bemutató fotókhoz!
Célom, hogy olyan különleges fotográfiákat készítsek, amilyeneket csak nálam kaphattok meg. 
Ezért fejlesztem folyamatosan a tudásomat és a technikámat.
Mindezt teszem sokéves tapasztalattal (1991 óta a szakmában),
a lehető legjobb csúcstechnikával, sok munkával, hogy a legjobbat tudjam adni.
Ez a munkám, a hivatásom és az életem.

Legfrissebb aktuális munkáim: www.facebook.com/fotohajdu      
Katt ide az esküvős pendrive képekhez!Katt ide a pendrive képekhez!Katt ide a pendrive képekhez!
A prémium minőségű fotók prémium minőségű eszközt is kívánnak. :)
 

A fotózásról

     Ha megnéztétek a fotóimat akkor láthatjátok, hogy nem csupán sablonos esküvőfotókat készítek, hanem egyedi, kreatív képeket, amiket művészi, egyedi stílusban ábrázolok. Nem csak egyszerűen rögzítem az eseményeket, hanem a legmodernebb technikát is felhasználva az egész nap hangulatát, érzelmeit adom át gyönyörű képekbe foglalva. A célom, hogy olyan képeket készítsek, amiket senki mástól nem kaphattok meg, egyediek és a normál esküvői képeken túlmutatnak. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a világ legjobbjaitól (Pl. David Beckstead, Keda Z. Feng, Jerry Ghionis, stb…) közvetlenül tanultam és tanulok folyamatosan, járok képzésekre, követem a trendeket. Munkámat már a szakma is elismerte:

2012-ben az ország legjobb 30 esküvőfotósa között !!! 

Katt ide a Kreatív portré galériához!

Életetek legszebb napja egy álomvilágba foglalva…

 Katt ide a Kreatív portré galériához!Katt ide a Kreatív portré galériához!Katt ide a Kreatív portré galériához!

…ahol a soha vissza nem térő pillanatok örök élménnyé válnak…

A készülődés galériához kattints a képre!A készülődés galériához kattints a képre!Katt ide a készülődés fotókhoz!

…a készülődés és várakozás izgalmaitól…

A Polgári szertartás galériához kattints a képre!Az egyházi szertartás galériához kattints a képre!

…a szertartások csodálatos élményein át…

Katt ide a bemutató fotókhoz!Katt ide a bemutató fotókhoz!Katt ide a bemutató fotókhoz!

...egészen a legvidámabb és legromantikusabb élményekig.

Ezt, a gyönyörű és soha vissza nem térő érzést szeretném Nektek átadni az esküvő után olyan képekben, ami felteszi majd a koronát a nagy napra.

Mivel az emlékeiteken kívül csak a fotók maradnak meg élményként, többszörösen bebiztosított technikai háttérrel, szakmai magabiztossággal és egyedi, kreatív látásmóddal kísérem végig a napotokat, hogy valóban egy lenyűgöző hangulatot kapjatok újra vissza tőlem képek formájában az esküvő után, amit mindenki, csak csodálni fog.
Professzionális technika:
Nikon D4 (FX 16,2 Mp. "A világ legnagyszerűbb képalkotó szerkezete" a világ legjobb fényképezőgépe, a Nikon csúcsa.), Nikon D3 fényképezőgép (FX 12Mp) (A D4 elődje - másod gép), és fényerős profi optikák a Nikon csúcs objektívei, professzionális vakuk, egyéb kiegészítők stb... FELSZERELÉS
Kövessetek a facebook oldalamon!      Fotó Hajdú a facebook-on        
 
 

Az esküvő napja több részre osztható. Itt van néhány a legjellemzőbbek közül:
 
- Jegyes fotózás / próbafotózás (e-session)
    Az esküvő előtt néhány héttel/hónappal elmegyünk "civilben" és készítünk egy sorozatot. Ekkor pontosíthatjuk a részleteket, beszélgethetünk és ismerkedünk, hogy lássuk hogyan fogunk tudni együtt fotózni. Így a nagy napon már ismerősként könnyedebben megy a dolog, és miközben nagyon jól szórakozunk, csodás képek készülnek Rólatok, amiket már az esküvő előtt tudtok küldeni, mutogatni mindenkinek. (Kb. 1 óra és 15-20 szépen kidolgozott retusált fotó)

Katt ide a Jegyes fotózás galériához!Katt ide a Jegyes fotózás galériához!

- Kreatív portré fotózás:
     Ez a fotósorozat, ami igazán rólatok szól, együtt kiválasztott helyszínen. A fotóimmal egy csodálatos és látványos világba csöppentelek Titeket. Azért van szükség ennyi időre, mert a fotókat pontosan megtervezett helyszínen, beállításokkal, világítástechnikával készítjük, hogy egyedi és igen magas, prémium színvonalúak legyenek. Természetesen a fotózáshoz hozzátartozik, a kreatív rögtönzés, a váratlan helyzetek kihasználása, és a spontán dolgok is.
     A fotózásra érdemes időt szánni (kb. 3 óra), inkább másik napra tenni, mivel az esküvő napja a legtöbb esetben nagyon sűrű. Ha ezt nem szeretnétek, akkor a legjobb a szertartások előtt elmenni a fotózásra, és ezt a 3 órát belekalkulálni a napi programba. Lehetőség van arra is, hogy valamelyik másik országba menjünk el fotózni. Ilyen "célpont" lehet Prága, Velence, Bécs, Róma, Párizs, vagy a Horvát tengerpart.(A Kreatív portré galériához kattints ide!)

Katt ide a témákra bontott esküvős galériához!Katt ide a Kreatív portré galériához!
- Készülődés:
    "AZ ÁTALAKULÁS VARÁZSA" - Ez is a nagy nap része. A megismételhetetlen pillanatok, tekintetek, érzelmek és hangulatok megörökítése. A képeket nézve visszaidézhető az izgalom, a készülődés, várakozás öröme. A nagy nap ezen része rólatok és a körülöttetek lévő rokonok, barátok, segítőkről szól. A fotósorozat elmeséli, hogyan alakultatok át jegyespárból Menyasszonnyá és Vőlegénnyé. (A készülődés galériához kattints ide!)

- Leánykikérő/fogadás:
    Kihagyhatatlan, vidámcsaládias pillanatok, ismerkedés a családdal, barátokkal. Itt készülhetnek családi, baráti csoportképek. (A leánykikérő/fogadás galériához kattints ide!)

- Polgári és egyházi szertartások:
    Hangulatos, egyedi látásmóddal készített képek, kihasználva a hely jellegzetességeit, fényviszonyait, hogy tökéletesen tudjam visszaadni az akkor átélt pillanatokat, a részletektől a nagy látványos dolgokig. A sorozat visszaidézi az érzelemmel teli pillanatokat, az "IGEN" kimondásának izgalmas pillanatait. 
   
- Lakodalom/vacsora/buli:
     A napra ez a buli adja fel a koronát. :) A legvidámabb pillanatoktól, a játékokon keresztül a megható jelenetekig csupa-csupa érzelemmel.
A legnagyobb tudást és technikai felszereltséget kívánó esemény. A legnehezebb kevés fényben megörökíteni egy mozgalmas eseményt, pedig itt pont erre kell felkészülni.
Sajnos az erre a célra felkért barát/haver/rokon soha sem tudja majd úgy lefotózni az eseményt, hogy az értékelhető legyen.
Játékok, gyertyafény keringő, esti kreatív portrék, ellesett pillanatok, látványos hangulatképek és persze buli és menyasszonytánc. Ezeket a szép eseményeket kell megörökíteni hangulatosan, látványosan, hogy azt tényleg öröm és élmény legyen visszanézni. (A lakodalom/buli galériához kattints ide!)
Katt ide a Kreatív portré galériához!Katt ide a bemutató fotókhoz!
 
  Az árakról
    A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos esküvői fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)
    A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis az esküvői fotózás több, mint 70%-át teszi ki. A kiválasztott nyers fotók, utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva korrekció, fotókönyv szerkesztése mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.
    A jó házasságok szerelemmel kezdődnek, hasonlóképp van ez a fotós kiválasztásával is. Ha tetszik egy fotós munkája, stílusa, szakmai tudása, akkor a szívetekre kell hallgatni és aztán mérlegelni a költségvetést. 
    Mivel a tudásbeli és technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy mindig a lehető legjobbat tudjam nyújtani, ezért egy professzionális kreatív esküvői fotózás igen költséges egy felkészült, hivatásos fotográfus számára.
Ha összeadom az éves költségeket (Pl. tanulmányok, workshop-ok, felszerelések- számítástechnika karbantartása fejlesztése és amortizációja, BIZTONSÁGOS adattárolás, autóhasználat, vállalkozási költségek, stb...) és leosztom az évi kb. 20 esküvőre akkor bizony kb. 60000 Ft-os !!! költség mutatkozik minden egyes egész napos esküvőre. Ehhez jön még hozzá a kb. 60-70 órás munka esküvőnként.
    Viszont cserébe ilyen, az oldalamon is látható képeket adok, úgy, hogy nem történik probléma, ha a technika váratlanul tönkremegy, mert mindenből van 2, illetve minden váratlan helyzetre fel vagyok készülve mind szakmailag, mind technikailag. Ez azt jelenti, hogy nagyon nagy biztonsággal készítem el a fotóitokat, szinte az összes hibalehetőséget kizárva.

-- Ezek a költségek feltételei annak, hogy ilyen, az oldalon is látott képek készüljenek. --

Katt ide a Kreatív portré galériához!


 Teljes csomag  a legjobb ár/érték aránnyal 

Kb. 17 óra rendelkezésre állás.

A csomag természetesen a forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.


Fotózandó események:                                                                       Rendelkezésre állási idő:

-    Jegyes fotózás az esküvő előtt pár héttel/hónappal                                Kb. 1 óra

-    Kreatív portréfotózás külön napon,                                                      Kb. 3 óra

-    Készülődés pillanatai, hangulatok fotózása                                           Kb. 4 óra

-    Vendégek fotózása, fogadás, csoportképek, kikérők, stb...                      Kb. 1 óra

-    Polgári szertartás,                                                                             Kb. 1 óra

-    Egyházi szertartás,                                                                           Kb. 1 óra

-    Lakodalom a menyasszony tánc végéig kb. éjjel 1 óráig.                       Kb. 6 óra

Tartalma:

·  Képszám korlát nélküli fotózás a kért eseményeken kreatív, egyedi stílusban, csúcstechnikával2 professzionális géppel és több optikával, vakukkal, felszereléssel, hogy a technika meghibásodásának (és emiatt a fotózás elmaradásának) minimálisra csökkentése.

·  Kreatív Jegyes fotózás az esküvő napja előtt 1-2 hónappal, vagy pár héttel (kb. 1 óra 15-20 digitális kép teljes felbontásban)

·  Kreatív portré fotózás egyedi kreatív stílusban, egy, vagy két megbeszélt helyszínen, az esküvő napján, vagy akár egy másik napon (Kb. 2-3 óra)

·  A képek válogatása és profi utómunkája / retusálása / effektezése az összes képre

·  A képek digitálisan teljes felbontásban (16 Mp/full frame) Exkluzív, egyedi gravírozott bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban

·  10 perces zenés slide show (diavetítés), Full HD és okos telefonra optimalizált kicsinyített felbontásban is

·  Videó tárhely (reklám mentes) a Slide Show-nak megoszthatósággal

·   Kiszállási díj (Sopron nincs) 

·  Fotók garantáltan biztonságos tárolása az átadásig háromszoros adatvédelmi biztosítással


A fentiekre szerződésben vállalok garanciát. Fotókönyves exkluzív nagy csomag 

A választott csomag + Nagy (30x30 cm-es) Luxus fotókönyv díszdobozban

-Finom elegancia  -Nemes anyagok -Tökéletes kidolgozás -Legmagasabb igényekre szabva -A tökéletességig nemesített anyagok -Igényes kidolgozás -Szofisztikált borító felépítés -Négyzetes fotóbetét akril üveggel

A könyv borítóval azonos anyagú doboz -Tökéletes harmónia -Szép kivitelezés -Négyzetes fotóbetét akril üveggel -Mágneses zár -Valódi fotópapír -Síkban nyíló oldalakBármely csomag mellé többféle fotókönyv választható, különféle méretekben, oldalszámmal, borítással és egyedi elképzelésekkel is. Érdeklődjetek a pontos méretekről, árakról!

Több egyforma tartalmú fotókönyv rendelése esetén nagy kedvezmény jár a fotókönyvek árából.


 
Katt ide a Kreatív portré galériához!Katt ide a Kreatív portré galériához!


A csomagok vagy más egyedi elképzelések aktuális árairól, az alábbi ajánlatkérőt kitöltve tudtok érdeklődni:

ESKÜVŐFOTÓZÁS AJÁNLAT KÉRÉS:

A csillaggal jelölt sorokat ki kell tölteni, különben az ajánlatkérés nem lesz elküldve.
Sikeres küldés esetén egy visszaigazoló oldal jelenik meg.
Ellenkező esetben, kérlek ide visszatekerve ellenőrizzétek mi hiányzik és pótoljátok! (Az ajánlatkérő fejlécén láthatók pirossal a hiányzó adatok.)

Ha 3-4 nap elteltével nem válaszolok, akkor kérek szépen egy üzenetet, vagy telefonhívást, mert lehetséges, hogy valamiért nem kaptam meg az ajánlatkérést!
Köszönöm az érdeklődést! ( *A csillaggal jelöltek kitöltése mindenképpen szükséges )
 
##formID0a098f9fb44cd598d7c7b34646a183aaend##
Pick a date


 
 
Ha egyéb más kérdésetek, kérésetek van, itt érdeklődhettek: KAPCSOLAT


Minden csomaghoz választható még pluszban:

      ●         Jegyes fotózás
         Fotókönyvek többféle méretben, borítóval
         Fotós köszönőkártyák
         Papírképek
         Plusz DVD másolatok
●       Exkluzív, egyedi gravírozott, mágneszáras bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban


Katt ide az esküvői fotózás fotókönyvhöz, albumhoz!
 


A Fine Art fotókönyvek egyedi szerkesztésűek, valódi fotópapírra kézműves kötészettel, egyedileg készülnek, kemény kötésű fényképes, szövet vagy valódi bőr borítóval, exkluzív, kiváló minőségben, síkban nyitható oldalpárokkal.
A kérhető méretekről, borítókról, papírfajtákról és lehetőségekről ezen a virtuális bemutatóteremben tájékozódhattok: http://www.mercatomomento.com/hu/
 

    
   Ha szeretnétek részletes tájékoztatást, esetleg egyedi ajánlatot vagy a fotókönyveket szeretnétek megnézni, akkor nagyon szívesen állok rendelkezésetekre személyesen is.
 
Időpontot az elérhetőségeimen tudtok egyeztetni velem: KAPCSOLAT
 
    Ha eldöntöttétek, hogy én fotózzam le az esküvőtöket, akkor azt javaslom, hogy minél hamarabb foglaljátok le a napot (főleg ha az főszezon és szombati nap), mert a legtöbbször már egy évvel a szezon előtt betelik az időpontok nagy része és csak véletlenül marad egy-egy szabad hétvégém.

Részletfizetés:
A foglaló összege a kért fotózás teljes árának az 1/3-a. A másik 1/3-ot általában a fotózás napján, az utolsó 1/3-ot pedig a képek kézhezvételekor lehet fizetni.
 
Nagy örömmel és szeretettel várom a jelentkezéseteket. KAPCSOLAT 
 
Ajánlatot itt is tudtok kérni: ESKÜVŐS AJÁNLATKÉRÉS

Kreatív portrék (beállított képek) galériához kattints a képre!                                             
  Hajdú László
                                                                  (Fotográfus, Fényképész, Esküvőfotós)
    
                                                       Telefon: (+36) 30 / 986 0934
                                                       Telefon Auf Deutsch: (+36) 30 / 351 5214                      
                                                       E-mail: info@fotohajdu.hu


Warning: Unknown: open(C:\xampp\tmp/sess_0c1c89a9c0b48c0bf8fcc4f2026aebb2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (C:\xampp\tmp) in Unknown on line 0