PRÉMIUM ESKÜVŐFOTÓZÁS / PREMIUM WEDDING PHOTOGRAPHY

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos esküvőfotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket, akkor a legjobb helyen jársz.


Egyedi, Kreatív, Professzionális esküvőfotózás. Csúcstechnikával - Prémium színvonalon

Célom, hogy olyan különleges fotográfiákat készítsek, amilyeneket csak nálam kaphattok meg. Ezért fejlesztem folyamatosan a tudásomat és a technikámat. Mindezt teszem sokéves tapasztalattal (1991 óta a szakmában), a lehető legjobb csúcstechnikával, sok munkával, hogy a legjobbat tudjam adni. Ez a munkám, a hivatásom és az életem.

Exkluzív, egyedi gravírozott, mágnes záras bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban adom át a képeket. A prémium minőségű fotók prémium minőségű eszközt is kívánnak. :)

GALÉRIA :


Ha megnéztétek a fotóimat akkor láthatjátok, hogy nem csupán sablonos esküvőfotókat készítek, hanem egyedi, kreatív képeket, amiket művészi, egyedi stílusban ábrázolok. Nem csak egyszerűen rögzítem az eseményeket, hanem a legmodernebb technikát is felhasználva az egész nap hangulatát, érzelmeit adom át gyönyörű képekbe foglalva. A célom, hogy olyan képeket készítsek, amiket senki mástól nem kaphattok meg, egyediek és a normál esküvői képeken túlmutatnak. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy a világ legjobbjaitól (Pl. David Beckstead, Keda Z. Feng, Jerry Ghionis, stb…) közvetlenül tanultam és tanulok folyamatosan, járok képzésekre, követem a trendeket. Munkámat már a szakma is elismerte:
Az esküvő napja több részre osztható. Itt van néhány a legjellemzőbbek közül:


- Jegyes fotózás / próbafotózás (e-session)

Az esküvő előtt néhány héttel/hónappal elmegyünk "civilben" és készítünk egy sorozatot. Ekkor pontosíthatjuk a részleteket, beszélgethetünk és ismerkedünk, hogy lássuk hogyan fogunk tudni együtt fotózni. Így a nagy napon már ismerősként könnyedebben megy a dolog, és miközben nagyon jól szórakozunk, csodás képek készülnek Rólatok, amiket már az esküvő előtt tudtok küldeni, mutogatni mindenkinek. (Kb. 1 óra és 20-25 szépen kidolgozott retusált fotó)

- Kreatív portré fotózás (képek rólatok):

Ez a fotósorozat, ami igazán rólatok szól, együtt kiválasztott helyszínen. A fotóimmal egy csodálatos és látványos világba csöppentelek Titeket. Azért van szükség ennyi időre, mert a fotókat pontosan megtervezett helyszínen, beállításokkal, világítástechnikával készítjük, hogy egyedi és igen magas, prémium színvonalúak legyenek. Természetesen a fotózáshoz hozzátartozik, a kreatív rögtönzés, a váratlan helyzetek kihasználása, és a spontán dolgok is.

A fotózásra kb. 3 óra szükséges egy 40-50 képes sorozathoz, és inkább másik napra érdemes tenni, mivel az esküvő napja a legtöbb esetben nagyon sűrű, és a fotózásra általában pont a legrosszabb fények között van csak lehetőség, a szertartások előtt, a déli rekkenő hőségben és kemény árnyékos legrosszabb fények alatt.
Nem beszélve arról, hogy ki vagyunk téve az időjárás váratlan fordulatainak is, rossz időnek, a programok csúszása miatti időhiánynak, kapkodásnak, stresszhelyzetnek. A fáradság is fontos szempont, mert így az éjszaka végére mindannyian nagyon elfáradunk.
A külön napos fotózásnak a fenti hátrányok elkerülésén kívül nagy előnye még, hogy messzebb, másik városba, vagy valamelyik másik országba menjünk el fotózni. Pl.: Velence, Pozsony, Bécs, Róma, Párizs, vagy a Horvát tengerpart.
- Készülődés (Az átalakulás varázsa):

"AZ ÁTALAKULÁS VARÁZSA" - Ez is a nagy nap része. A megismételhetetlen pillanatok, tekintetek, érzelmek és hangulatok megörökítése. A képeket nézve visszaidézhető az izgalom, a készülődés, várakozás öröme. A nagy nap ezen része rólatok és a körülöttetek lévő rokonok, barátok, segítőkről szól. A fotósorozat elmeséli, hogyan alakultatok át jegyespárból Menyasszonnyá és Vőlegénnyé. 
- Leánykikérő/fogadás:

Kihagyhatatlan, vidám, családias pillanatok, ismerkedés a családdal, barátokkal. Itt készülhetnek családi, baráti csoportképek. 

- Polgári és egyházi szertartások:

Hangulatos, egyedi látásmóddal készített képek, kihasználva a hely jellegzetességeit, fényviszonyait, hogy tökéletesen tudjam visszaadni az akkor átélt pillanatokat, a részletektől a nagy látványos dolgokig. A sorozat visszaidézi az érzelemmel teli pillanatokat, az "IGEN" kimondásának izgalmas pillanatait.

- Lakodalom/vacsora/buli:

A napra ez a buli adja fel a koronát. :) A legvidámabb pillanatoktól, a játékokon keresztül a megható jelenetekig csupa-csupa érzelemmel. A legnagyobb tudást és technikai felszereltséget kívánó esemény. A legnehezebb kevés fényben megörökíteni egy mozgalmas eseményt, pedig itt pont erre kell felkészülni. Sajnos az erre a célra felkért barát/haver/rokon soha sem tudja majd úgy lefotózni az eseményt, hogy az értékelhető legyen.

Játékok, gyertyafény keringő, esti kreatív portrék, ellesett pillanatok, látványos hangulatképek és persze buli és menyasszonytánc. Ezeket a szép eseményeket kell megörökíteni hangulatosan, látványosan, hogy azt tényleg öröm és élmény legyen visszanézni.
ÁRAK :

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos esküvői fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ami az összes munkaidő több, mint 70%-át teszi ki.
A nyers fotók, utólagos digitális feldolgozása, (retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva korrekció, fotókönyv szerkesztése), nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

A jó házasságok szerelemmel kezdődnek, hasonlóképp van ez a fotós kiválasztásával is. Ha tetszik egy fotós munkája, stílusa, szakmai tudása, akkor a szívetekre kell hallgatni és aztán mérlegelni a költségvetést.

Mivel a tudásbeli és technikai hátteremet is folyamatosan fejlesztem, hogy mindig a lehető legjobbat tudjam nyújtani, ezért egy professzionális kreatív esküvői fotózás igen költséges egy felkészült, hivatásos fotográfus számára.

Ha összeadom az éves költségeket (Pl. tanulmányok, workshop-ok, felszerelések- számítástechnika karbantartása fejlesztése és amortizációja, BIZTONSÁGOS adattárolás, autóhasználat, vállalkozási költségek, stb...) és leosztom az évi kb. 15 egész napos esküvőre akkor bizony kb. 115 000 Ft-os !!! költség mutatkozik esküvőnként. Ehhez jön még hozzá a kb. 70-80 órás munka (Nem csak retus, hanem ügyintézés és egyebek). Viszont cserébe ilyen, az oldalamon is látható képeket adok, úgy, hogy nem történik probléma, ha a technika váratlanul tönkremegy, mert mindenből van 2, illetve minden váratlan helyzetre fel vagyok készülve mind szakmailag, mind technikailag és az adatvesztés is szinte lehetetlen a háromszoros adatvédelmi biztonságnak köszönhetően: Merevlemez, külső merevlemez távolabb és felhőtárhely.

Ez azt jelenti, hogy nagyon nagy biztonsággal készítem el a fotóitokat, szinte az összes hibalehetőséget kizárva.


CSOMAGOK:

A csomagok tartalmazzák:


· Képszám korlát nélküli fotózás a kért eseményeken és időintervallumban, kreatív, egyedi stílusban, csúcstechnikával, 2 professzionális géppel és több optikával, vakukkal, felszereléssel, a technika meghibásodásának (és emiatt a fotózás elmaradásának) minimálisra csökkentése. 

· Kreatív Jegyes fotózás az esküvő napja előtt 1-2 hónappal, vagy pár héttel (kb. 1-1,5 óra 20-25 digitális kép teljes felbontásban) - Csak amelyik csomag eleve tartalmazza, de opcionálisan választható bármely csomaghoz.

· Kreatív portré fotózás egyedi kreatív stílusban, egy, vagy két megbeszélt helyszínen, az esküvő napján, vagy akár egy másik napon (Kb. 3 óra).

· A képek válogatása és profi utómunkája / retusálása / effektezése az összes képre.

· A képek digitálisan teljes felbontásban (21 Mp/full frame) Exkluzív, egyedi gravírozott bambusz pendrive-on bambusz díszdobozban (igény esetén letöltési linkel felhőből is).

· 5-10-15 perces (Csomagtól függően) zenés slide show (kisfilm, diavetítés), Full HD felbontásban.

· Videó tárhely (reklám mentes) a Slide Show-nak megoszthatósággal.

· Kiszállási díj Sopronban nincs.

· Fotók garantáltan biztonságos tárolása az átadásig háromszoros adatvédelmi biztosítással.

A szolgáltatásra szerződésben vállalok garanciát.

AKCIÓ:  Most január - februárban aki lefoglalja az esküvőfotózását 2019-re, annak egy db

20x20 cm-es, fényképes borítós 30 oldalas fotókönyvet adok ajándékba.

(Az akció a "Szertartásos" és a nagyobb csomagok 2019-es esküvői foglalására vonatkozik.)

Akció, fotókönyv, esküvő, prémium, wedding, fotó


Teljes csomag - 17 óra rendelkezésre állás (A legjobb ár/érték arány)

A csomag az események, forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.

Fotózandó események: 
Rendelkezésre állási idő:

- Kreatív Jegyes fotózás az esküvő előtt 1-2 hónappal, vagy héttel,
Kb. 1 óra (1,5 óra :) )
- Kreatív portréfotózás külön napon,
Kb. 3 óra
- Készülődés pillanatai, hangulatok fotózása
Kb. 4 óra
- Vendégek fotózása, fogadás, csoportképek, kikérők, stb...
Kb. 1 óra
- Polgári szertartás,
Kb. 1 óra
- Egyházi szertartás,
Kb. 1 óra
- Lakodalom a menyasszony tánc végéig kb. éjjel 1 óráig.
Kb. 6 óra (Szükség esetén fél óra ajándék.)

Összesen 17 óra rendelkezésre állás: 250 000 Ft - Minimum 700-800 db kép

A csomag ára 3 részletben fizethető:
1-     Foglaló: 84 000 Ft
2-     Az esküvő napján: 83 000 Ft
3-     A képek átadásakor 83 000 Ft


A Nagy Nap csomag - 16 óra rendelkezésre állás
A csomag az események, forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.

Fotózandó események: 
Rendelkezésre állási idő:

- Kreatív portréfotózás aznap,
Kb. 3 óra
- Készülődés pillanatai, hangulatok fotózása 
Kb. 4 óra
- Vendégek fotózása, fogadás, csoportképek, kikérők, stb... 
Kb. 1 óra
- Polgári szertartás,
Kb. 1 óra
- Egyházi szertartás, 
Kb. 1 óra
- Lakodalom a menyasszony tánc végéig kb. éjjel 1 óráig. 
Kb. 6 óra (Szükség esetén fél óra ajándék.)

Összesen 16 óra rendelkezésre állás: 220 000 Ft - Minimum 700-800 db kép

A csomag ára 3 részletben fizethető:
1-     Foglaló: 74 000 Ft
2-     Az esküvő napján: 73 000 Ft
3-     A képek átadásakor 73 000 Ft


Szertartásos csomag - 6 óra rendelkezésre állás
A csomag az események, forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.
(június-szeptember között csak korlátozott számú napokra)

Fotózandó események: 
Rendelkezésre állási idő:

- Kreatív portréfotózás külön napon,
Kb. 3 óra
- Vendégek fotózása, fogadás, csoportképek, kikérők, stb... 
Kb. 1 óra
- Polgári szertartás,
Kb. 1 óra
- Egyházi szertartás, 
Kb. 1 óra

Összesen 6 óra rendelkezésre állás: 160 000 Ft - Minimum 200 db kép

A csomag ára 3 részletben fizethető:
1-     Foglaló: 54 000 Ft
2-     Az esküvő napján: 53 000 Ft
3-     A képek átadásakor 53 000 Ft


Kreatív csomag - 4 óra rendelkezésre állás
A csomag az események, forgatókönyv és az elképzelésetek függvényében módosítható.
(Május-Szeptember között csak hétköznapokra)

Fotózandó események: 
Rendelkezésre állási idő:

- Kreatív Jegyes fotózás az esküvő előtt 1-2 hónappal, vagy héttel,
Kb. 1 óra (1,5 óra :) )
- Kreatív portréfotózás külön napon,
Kb. 3 óra

Összesen 4 óra rendelkezésre állás: 111 000 Ft - Minimum 70-80 db kép

A csomag ára 3 részletben fizethető:
1-     Foglaló: 37 000 Ft
2-     Az esküvő napján: 37 000 Ft
3-     A képek átadásakor 37 000 Ft


Az összes átadott fotóra korrekció és utómunka kerül, a kreatív portrékra portré retus, valamint ahol ez indokolt kis effekt is.

Természetesen, ha a fenti csomagoktól eltérő elképzelésetek van, az sem probléma, akkor kérjetek egyedi ajánlatot: AJÁNLATKÉRÉSFotókönyvek

-Finom elegancia - Nemes anyagok - Tökéletes kidolgozás - Legmagasabb igényekre szabva - A tökéletességig nemesített anyagok - Igényes kidolgozás - Szofisztikált borító felépítés - Négyzetes fotóbetét akril üveggel

A könyv borítóval azonos anyagú doboz - Tökéletes harmónia - Szép kivitelezés - Négyzetes fotóbetét akril üveggel - Mágneses zár - Valódi fotópapír - Síkban nyíló oldalak

Bármely csomag mellé többféle fotókönyv választható, különféle méretekben, oldalszámmal, borítással és egyedi elképzelésekkel is. Mivel nagyon sokféle a választási lehetőség (20 000 Ft-100 000 Ft), ezért pontos árat a konkrét elképzelésekhez tudok adni.

Több egyforma tartalmú fotókönyv rendelése esetén nagyobb kedvezmény jár a fotókönyvek árából.

Itt látható a 2016-os fotókból a BEMUTATÓ FOTÓKÖNYVEM

A kedvenc 2016-os fotóimból egy igazán igényes exkluzív minőségű fotókönyvet készítettem, extra minőségű eredeti "silk" fotópapírból, síkban nyitható vastag oldalakkal, amit a képre kattintva digitálisan is megtekinthető, de természetesen személyesen kézzelfogható formában az igazi.

A Fine Art fotókönyvek egyedi szerkesztésűek, valódi fotópapírra kézműves kötészettel, egyedileg készülnek, kemény kötésű fényképes, szövet vagy valódi bőr borítóval, exkluzív, kiváló minőségben, síkban nyitható oldalpárokkal. A kérhető méretekről, borítókról, papírfajtákról és lehetőségekről ezen a virtuális bemutatóteremben tájékozódhattok: http://www.mercatomomento.com/hu/


Ha szeretnétek részletes tájékoztatást, esetleg egyedi ajánlatot vagy a fotókönyveket szeretnétek megnézni, akkor nagyon szívesen állok rendelkezésetekre személyesen is.
Időpontot az elérhetőségeimen tudtok egyeztetni velem: KAPCSOLAT

Ha eldöntöttétek, hogy én fotózzam le az esküvőtöket, akkor azt javaslom, hogy minél hamarabb foglaljátok le a napot (főleg ha az főszezon és szombati nap), mert a legtöbbször már fél-egy évvel a szezon előtt betelik az időpontok nagy része és csak véletlenül marad egy-egy szabad hétvége.

Részletfizetés: A foglaló összege a kért fotózás teljes árának az 1/3-a. A másik 1/3-ot általában a fotózás napján, az utolsó 1/3-ot pedig a képek kézhezvételekor lehet fizetni.

Nagy örömmel és szeretettel várom a jelentkezéseteket.