ÉPÜLETFOTÓZÁS - ENTERIÖR
Igazán professzionális épületfotókat csak is drága, profi felszereléssel nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet készíteni.

A fotózás időpontját (főleg a külső felvételeknél) nagyon gondosan kell megválasztani. Az esetek többségében több időpontban is el kell menni az épülethez, mivel több oldalról mindig más napszakban éri a megfelelő fény az épületet, nem beszélve az éjszakai felvételekről. Egyes esetekben szükség van (főleg a belső felvételeknél) a belső tér bevilágítására is. Tehát ez egy összetett munka, ami nagy felkészültséget kíván mind tudásban, mind technikában.

A technikai, tudásbeli felkészültségen és a körültekintő időpontválasztásokon kívül nagyon fontos a digitális utómunka is, ami az összes munka több, mint 60 %-át teszi ki.
A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Ide tartozik a fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, perspektíva korrekció, képkivágás korrekció, szín, expozíció és kontraszt korrekció, a képre nem való részletek eltüntetése, retus, stb..., ami mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.Néhány referenciamunkám:

- Airport Hotel Budapest****
- City Hotel Budapest****
- Hotel Szieszta Sopron***
- Park Inn Hotel Sárvár Radisson****
- Sopronbánfalvi Kolostor Meditációs és Elvonulási Központ*****
- Hotel P4W Residence Szombathely***
AZ ÁRAKRÓL

Az ár tartalmazza:

- A megbeszélt mennyiségű kép fotózása a kért helyszíneken
- A képek válogatását, megbeszélt szempontok alapján
- A képek profi utómunkáját/retusálását, alapkorrekciók/
- Perspektíva korrekció, különleges, épületekhez használt retus/korrekció
- A képek teljes felbontásban (21 Mp/full frame) digitálisan megbeszélés szerinti adathordozón, vagy online átadással (Linkről letölthető képek a fotós tárhelyéről)
- A képek teljes körű és jogú felhasználását, minden további jogdíj nélkül

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

MINIMÁL ÉPÜLET ÉS ENTERIŐR CSOMAG - 30 000 Ft:
- 1 lakás, vagy 1 épület (kb. 30-100 nm)
- Maximum 1 óra fotózás időtartam
- Kb. 10-20 db retusált nagy felbontású digitális kép

NORMÁL ÉPÜLET ÉS ENTERIŐR CSOMAG - 50 000 Ft:
- 1 lakás, vagy 1 épület (kb. 30-100 nm)
- Maximum 3 óra fotózás időtartam
- Kb. 20-30 db retusált nagy felbontású digitális kép

NAGYOBB ÉPÜLET ÉS ENTERIŐR FOTÓZÁS (5 óra és felette) - 15 000 Ft/óra :
- Nagyobb, sok szobás épületek, szállodák, épületkomplexumok
- Előre egyeztetett feladat és fotózási igények alapján a fotózás idejének és kép számának megállapítása

Mivel az ár nagyban függ a fotózandó épület nagyságától, a kért felvételek fajtájától és számától, a körülményektől és az egyedi igényektől is, Ezért a fentiektől eltérő fotózás esetén kérje árajánlatomat!

Kiszállási díj:
- Sopronban nincs.
- Messzebb Soprontól: 100 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka nagyságától függően megbeszélés szerint.)