KERESZTELŐ FOTÓZÁS
A szertartást az elejétől a végéig fotózom kreatív látásmóddal, ügyelve minden részletre és fontos történésre. Két fényképezőgépet egyidejűleg használok, hogy ne maradjak le semmiről az objektívcserék miatt, valamint ha netán egy műszaki hiba folytán az egyik gép elromlana, akkor ott kell legyen a másiki, amivel tudom folytatni a fotózást. A több optika használata pedig változatos és érdekes képanyagot eredményez.

Mindig az elérhető legmodernebb felszerelést használom, ezért a képek színnel telítettek, részletgazdagok, illetve a helyi hangulatos fényeket kihasználva vaku nélkül képesek kiváló minőségben dolgozni, hogy megőrizzük az esemény pillanatának a hangulatosságát és szépségét. Utána csoportképek készítésére is van lehetőség, valamint a szertartás utáni ebéden, fogadáson is fotózok, ameddig kérik.

A fotók bemutatására a következő 5 perces slide show-k a legjobb példák:AZ ÁRAKRÓL

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó fel-szereléssel dolgoznak, én főállású hivatásos fényképészként fotózok, ez a szakmám, a hivatásom.

Több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Az ár tartalmazza:

- Képszám korlát nélküli fotózást a kért eseményeken kreatív, egyedi stílusban 2 professzionális géppel
- A képek válogatását, megbeszélt szempontok alapján
- A képek profi utó munkáját/retusálását/ szükség esetén effektezését az összes képre
- A képek teljes felbontásban (21 Mp/full frame) és kicsinyítve is DVD-n digitálisan
- Exkluzív, egyedi a fotókból szerkesztett DVD tok és korong
- A képek teljes körű és jogú felhasználását, minden további jogdíj nélkül.

Ára: 25 000 Ft

Ha misés, vagy fél óránál tovább tart: + 5 000 Ft
Ha családi csoportképeket szeretnének a szertartás után: + 5 000 Ft
Slide show (zenés diavetítés) készítése (lásd fentebb): +15 000 Ft-30 000 Ft-ig
További fotózás pl. ebéd, vacsora, fogadás, stb... +15 000 Ft/óra

Kiszállási díj:
- Sopronban nincs.
- Messzebb Soprontól: 90 Ft/km (nagyobb távolságoknál a munka nagyságának függvényében megbeszélés szerint.)