ESEMÉNYFOTÓZÁS


Esemény, rendezvény és riport fotózás újszerű kreatív stílusban.
(Professzionális csúcstechnikával, kiváló minőségben.)


- Céges és egyéb rendezvények
- Tűzijáték
- Osztálytalálkozó (csoportképek)
- Falunap
- Ballagás
- Sport
- Születésnap
- Fogadás
- Riport
- Családi esemény
- Fesztivál
- Temetés
- Bál
- Megnyitó
Professzionális felszereléssel, csúcstechnikával, az esemény hangulatának megfelelő stílusban, sokéves tapasztalattal fotózok. Bármilyen helyszínen, szabadban, belső térben egyaránt az ország egész területén és külföldön is.


Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.


Önállóan dolgozom, hogy a megrendelőnek levegyem a válláról a gondot. Természetesen bármilyen egyedi kérésnek is eleget teszek. A fotókat digitálisan teljes felbontásban is odaadom, hogy bárhol, minden megkötés nélkül felhasználhassa azokat.
Nem csak egyszerűen rögzítem a képeket és az eseményeket, hanem minden esetben az esemény hangulatát visszatükröző fotókat készítek kreatív stílusban.
Folyamatosan figyelem az esemény menetét, hogy véletlenül se maradjon le semmilyen fontos pillanat. Egyedi látásmóddal különleges, életszerű fotókat készítek, ami szépen visszaadja az esemény hangulatát.


Maximalista vagyok, ezért is az összes fotót profi utómunkával dolgozom ki és retusálom. Kizárólag tökéletesen elkészített és kidolgozott képeket adok ki a kezemből.

Az ár tartalmazza:

- Képszám korlát nélküli fotózás, kreatív, egyedi stílusban 2 professzionális géppel
- A képek válogatását, megbeszélt szempontok alapján
- A képek profi utómunkáját/retusálását/ szükség esetén effektezését az összes képre
- A képek teljes felbontásban (21 Mp/full frame) digitálisan megbeszélés szerinti adathordozón, vagy letöltési linkkel.
- A képek teljes körű és jogú felhasználását.

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni.
(Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 70%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Rendezvényeken a fotózás:

Maximum egy órás eseménynél:

25 000 Ft


Több órás esemény rendelkezésre állás:

15 000 Ft/óra


Nagyobb, hosszabb, vagy több napos rendezvény esetén kérje egyedi árajánlatomat! 

Kiszállási díj: 

- Sopronban nincs.
- Messzebb Soprontól: 70 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka nagyságától függően megbeszélés szerint.)
- A stúdió más helyszínre való kitelepítésének a díja: 10000 Ft Egyedi megrendelésekhez kérje árajánlatomat!