ELSŐÁLDOZÁS, BÉRMÁLÁS FOTÓZÁS
Prémium minőség - Fotózás kreatív stílusban, professzionális csúcstechnikával, kiváló minőségben.
27 éves szakmai tapasztalat, referenciákkal. Sopron és környéke egyetlen legrégebb óta működő, szakmával rendelkező fotográfusa.

Ezek a szertartások életünk nagyon szép és fontos állomásai. Érdemes tehát, arra méltó módon megörökíteni, azaz igényes, szépen kidolgozott fotókkal, amik visszaadják az ott átélt hangulatot. A fotóim nem csupán az eseményt rögzítik, hanem egyedi kreatív látásmóddal adják vissza ezeknek a szép eseményeknek az igazi hangulatát.

A szertartások közben figyelek minden apró részletre, hogy semmi lényeges ne maradjon le, a fotókon mindenki látszódjék, mindezt a szertartás zavarása nélkül. A csúcstechnikájú professzionális gépvázaknak és nagy fényerejű optikáknak köszönhetően, nincs szükség vaku használatára. Ezzel egyrészt a legkevésbé zavarom a szertartás meghittségét, másrészt pedig így adható vissza az igazi hangulata az eseményeknek, gondoljunk csak például a gyertyafénnyel megvilágított kis arcok aranyos mosolyára. Minden képet retusálunk, profi utómunkával dolgozunk ki.
- Több, mint 27 éves rutin és szakmai tapasztalat referenciákkal.
- A szertartás alatt minden fontosabb pillanatot megörökítünk, különös tekintettel arra, hogy mindenki szerepeljen a képeken.
- Az áldozás illetve a bérmálás pillanatát gyerekenként egyesével fotózom a legjobb szögből, nagy rutinnal, sorozatfelvétellel, hogy a legjobb pillanatot lehessen elkapni
- A szertartás után csoportkép készül a gyerekekről az atyával és a hitoktatóval (bérmáláskor a püspökkel is).
- A végén lehetőség van az oltár előtt a gyerekekről egyéni, illetve családi képek készítésére.

- A kész képeket gyerekenként igényesen, külön tasakba csomagoljuk. (Csoportkép, az áldozás ill. bérmálás pillanata, az oltár előtt kért képek és a DVD-n az összes képpel digitálisan is. Kb. 100 kép)
- Táblázatot készítünk, ami tartalmazza gyerekenként a kért képeket árakkal, illetve ahová az utánrendeléseket lehet írni, hogy megkönnyítsük a további rendeléseket és a szétosztást.
- Mindenki megkapja az összes képet digitálisan is a szertartásról, a csoportképről és az oltár előtti képekről is teljes, nagy (21 Mp) felbontásban, vízjel és logó nélkül.

AZ ÁRAKRÓL

  • A csomag tartalma: 
  • ● Az áldozás ill. a bérmálás pillanatáról készült fotó digitálisan + 1 db 10x15 cm-es papírkép
  • ● Oltár előtt készült egyéni vagy családi fotó (2 db) digitálisan + 2 db 10x15 cm-es papírkép
  • ● Csoportkép feliratozva digitálisan + 1 db 13x18 cm-es papírkép
  • ● Fotózás a szertartás alatt - minden lényeges pillanat és minden gyereket fotózva - Kb. 100 kép
  • ● Az összes kép (Kb. 100 kép) digitálisan, egyedi DVD lemezen és/vagy online letöltési lehetőséggel
  •    Retusálva/utómunkázva, nagy felbontásban (21 Mp) (Egyéni és szertartásos képek egyaránt)
  • A csomag ára: 4 900 Ft
A csomagon felül rendelhető: 
Oltár előtt készült további egyéni és családi képek a szertartás végén
(digitálisan + 1 db 10x15 cm-es papírkép): 
500 Ft
● Papírképek:
10 x 15 cm:  250 Ft
13 x 18 cm:  300 Ft
21 x 30 cm:1100 Ft
30 x 45 cm:2100 Ft
Emléklap:
Az A4-es méretű kettéhajtott karton lap bal belső oldalára egyedileg a gyerekek neve, egy előre megbeszélt szöveggel, a jobb oldalon pedig a templom vagy az oltár fotója van nyomtatva. Az első oldalon egy kis minta egy idézettel. 700 Ft/db

27 éves szakmai tapasztalat, referenciákkal. Sopron és környéke egyetlen legrégebb óta működő, szakmával rendelkező fotográfusa.

Nagyon fontos, hogy gyermekeink iskolaéveiről jó minőségű szép képek maradjanak meg emlékbe. Ezért nem mindegy, hogy ki, hogyan és milyen képeket készít. Figyelni kell arra, hogy hivatásos, szakmával rendelkező szakértő, weboldallal és referencia munkákkal rendelkező fényképész legyen, különben nagyon nagy csalódás lehet a képek átadásakor, ami sajnos utólag nem pótolható. Én garanciát vállalok a képek minőségére, hogy azok szakmailag kifogástalanok lesznek, úgy ahogy ezen az oldalon láthatók.


Az áraim úgy vannak kalkulálva, hogy ár/érték arányban a legjobbak legyenek.

A fenti árak szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb technikával, a legnagyobb odafigyeléssel és nem kevés időráfordítással, szaktudással, szakember által készüljenek a képek. Ezáltal lesznek a maximális legjobb minőségűek a fotográfiák, amik prémium minőségű örök emléket fognak jelenteni. (A vállalkozásomat hivatalosan a megfelelő engedélyekkel, igazolható szakmával, kiváló technikai felszereltséggel és a szükséges időráfordítással végzem, illetve hivatalosan nyugtát/számlát adok mindenről.

Ez nagy biztonságot és garanciát is ad. Ha valaki ezen áraknál olcsóbban tud dolgozni, akkor a fentiek közül valami hiányzik, ezáltal bizonytalanná válhat a minőség, a garancia és a szabályosság.)

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én főállású hivatásos fényképészként dolgozom, ez a szakmám, a hivatásom.

Több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Igény szerint és megbeszélés alapján egyedi árajánlat is lehetséges.