ÓVODAI ÉS BÖLCSŐDEI FOTÓZÁS
Ünnepekre és egyéb alkalmakra (Karácsony, húsvét, anyák napja, születésnap, stb...) szép ajándék, emlék gyermekünkről az igazi profi műtermi felvétel.

Profi stúdióvakukkal, hátterekkel, felszereléssel az óvodában fotózzuk a gyerekeket,
ezért nem kell külön a műterembe jönni. Rugalmasan igazodunk az óvoda igényeihez és rendjéhez. Akár délutáni fotózás is megbeszélhető.

- Két csomag közül lehet választani, illetve egyedi csomagot is össze tudunk állítani igény esetén. A képeket digitálisan is átadjuk. Minden fotót retusálunk, profi utómunkával dolgozzuk ki, majd az alkalomhoz illő kerettel és felirattal látunk el ha kérik.
- A képeket digitálisan is átadjuk egy egyedi a gyerek fotójával nyomtatott CD-n
- A képeket gyerekenként külön tasakoljuk és egy táblázatot készítünk, hogy a szétosztás könnyebb legyen. Minden évben másik háttérrel megyünk (3 évente), hogy ne legyenek unalmasak a fotók.

A válaszható hátterek megtekintéséhez kattints ide!

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.


AZ ÁRAKRÓL

Nagyon fontos, hogy gyermekeink óvodás éveiről jó minőségű szép képek maradjanak meg emlékbe. Ezért nem mindegy, hogy ki, hogyan és milyen képeket készít. Figyelni kell arra, hogy hivatásos, szakmával rendelkező szakértő, weboldallal és referencia munkákkal rendelkező fényképész legyen, különben nagyon nagy csalódás lehet a képek átadásakor, ami sajnos utólag nem pótolható. Én garanciát vállalok a képek minőségére, hogy azok szakmailag kifogástalanok lesznek, úgy ahogy ezen az oldalon láthatók.

Az áraim úgy vannak kalkulálva, hogy ár/érték arányban a legjobbak legyenek.

Az alábbi árak szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb technikával, a legnagyobb odafigyeléssel és nem kevés időráfordítással, szaktudással, szakember által készüljenek a képek. Ezáltal lesznek a maximális legjobb minőségűek a fotográfiák, amik prémium minőségű örök emléket fognak jelenteni.


(A vállalkozásomat hivatalosan a megfelelő engedélyekkel, igazolható szakmával, kiváló technikai felszereltséggel és a szükséges időráfordítással végzem, illetve hivatalosan nyugtát/számlát adok mindenről. Ez nagy biztonságot és garanciát is ad. Ha valaki ezen áraknál olcsóbban tud dolgozni, akkor a fentiek közül valami hiányzik, ezáltal bizonytalanná válhat a minőség, a garancia és a szabályosság.) 

Digitális képek mindegyik csomaghoz - Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notbook (Laptop), Tablet, stb...)
- A csomag ára tartalmazza a digitális képeket Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.

Csomagárak:

Alap csomag: 5 900 Ft
- 6 db 10x15 cm-es különböző beállítású retusált fénykép
- Csoportkép: 1 db 13x18 cm (Több képből összeválogatva és szerkesztve a legjobb arcokkal)
- Digitális képek Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.
Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notbook (Laptop), Tablet, stb...)

Testvéres csomag: 9 900 Ft
- 12 db 10x15 cm-es különböző beállítású retusált fénykép  (Pl.: 4 közös és 4-4 egyéni kép)
- Csoportkép: 13x18 cm (Több képből összeválogatva a legjobb arcokkal) - Plusz csoportkép esetén +700 Ft
- Digitális képek Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.
Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notbook (Laptop), Tablet, stb...)

A képeket mi válogatjuk le, hogy biztosan a legjobbakat tudjuk átadni. A legjobb képekre a garancia, a több, mint 27 éves szakmai tapasztalat és szaktudás.


Papírkép utánrendelés:
  9x15 cm | 
200 Ft

10x15 cm |
250 Ft
13x18 cm |
300 Ft
21x30 cm |
1200 Ft
30x45 cm |
2200 Ft
LETÖLTÉSEK:

A KARÁCSONYI FOTÓZÁS letölthető tájékoztatóhoz kattints ide!

A TAVASZI FOTÓZÁS letölthető tájékoztatóhoz kattints ide!

A VÁLASZTHATÓ HÁTTEREK megtekintéséhez kattints ide!

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 50%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.
Egyedi kérésekhez, megrendeléshez kérje árajánlatunkat!