ÓVODAI FOTÓZÁS - Egyéni és csoportképek

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.

Ünnepekre és egyéb alkalmakra (Karácsony, húsvét, anyák napja, születésnap, stb...) szép ajándék, emlék gyermekünkről az igazi profi műtermi felvétel.

Profi stúdió vakukkal, hátterekkel, felszereléssel az óvodában fotózzuk a gyerekeket,
ezért nem kell külön a műterembe jönni. Rugalmasan igazodunk az óvoda igényeihez és rendjéhez. Akár délutáni fotózás is megbeszélhető.

Többféle választható háttér, dekoráció és eredeti hatású MŰFÜVES GYEPSZŐNYEG

  
- Két csomag közül lehet választani, illetve egyedi csomagot is össze tudunk állítani igény esetén. A képeket digitálisan is átadjuk. Minden fotót retusálunk, profi utómunkával dolgozzuk ki, majd az alkalomhoz illő kerettel és felirattal látunk el ha kérik.
- A képeket digitálisan is átadjuk online letöltési lehetőséggel, minden eszközre. (Laptop, PC, tablet, mobiltelefon, stb...)
- A képeket gyerekenként külön tasakoljuk és egy táblázatot készítünk, hogy a szétosztás könnyebb legyen. Minden évben másik háttérrel megyünk (3 évente), hogy ne legyenek unalmasak a fotók.

A válaszható hátterek megtekintéséhez kattints ide!

   
AZ ÁRAKRÓL
TAVASZI (Pl.: anyák napja, húsvét) OVIS FOTÓZÁS 2021-es korlátozások alatt:

Foglalható kedvezményes időpontok: K-Cs 10-18 óra között
9 000 Ft-tól (Két csomag, amelyek igény szerint bővíthetők.)
- Műterem: Sopron Deák tér 31. KAPCSOLAT
- Többféle választható háttér, dekoráció és eredeti hatású MŰFÜVES GYEPSZŐNYEG
Többféle különböző beállítás
- Szép világítás, tökéletes minőség, gyönyörű színek
- Ajándék utalvány is kapható
- Szükség esetén egyedi időpont is kérhető
A normál családi csomag más időpontban és egyéni igények is lehetségesek.

A jelenlegi korlátozások miatt, sajnos nem tudjuk az óvodákban a fotózást megtartani, ezért a saját műtermünkben, külön extra lehetőségekkel egy a noirmál családi fotózásnál kedvezményesebb csomagot dolgoztunk ki az ovis fotózási napokra.

A kedvező árak mellett, lehetőség nyílik a családos, több testvéres fotózásra is, ami az oviban nem volt eddig lehetséges, így a külön műtermi fotózás előnyei mellé a kedvező ár társul.


A kedvezményes
 
fotózások időpontjai:
Kedd, Szerda, Csütörtök: 10:00-18:00 óra között
A normál családi csomag más időpontban és egyéni igények is lehetségesek. 
A fotózásokra időpont foglalás szükséges Időtartamuk kb.: 20-30 perc

Gyerek csomag:    9 000 Ft (egy gyerek fotózása)
- 8 db 10x15 cm-es különböző beállítású fénykép + digitális képek - Minden további kép 1000 Ft
Családi csomag: 13 000 Ft (testvérekkel, vagy szülőkkel)
- 12 db 10x15 cm-es különböző beállítású fénykép + digitális képek - Minden további kép 1000 Ft


A csomagok igény szerint bővíthetők.

Digitális képek mindegyik csomaghoz:
Online letöltés minden eszközre (Mobiltelefon, PC, Notebook, Laptop stb...)
A csomag ára tartalmazza: Sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontású digitális képeket prémium minőségben.
A fotózás helyszíne: Fotó Hajdú - Stúdió/műterem - Sopron, Deák tér 31. (1. em./9.)
Időpont foglalás és térkép: KAPCSOLAT

Többféle választható háttér, dekoráció és eredeti hatású MŰFÜVES GYEPSZŐNYEG

  
Nagyon fontos, hogy gyermekeink óvodás éveiről jó minőségű szép képek maradjanak meg emlékbe. Ezért nem mindegy, hogy ki, hogyan és milyen képeket készít. Figyelni kell arra, hogy hivatásos, szakmával rendelkező szakértő, weboldallal és referencia munkákkal rendelkező fényképész legyen, különben nagyon nagy csalódás lehet a képek átadásakor, ami sajnos utólag nem pótolható. Én garanciát vállalok a képek minőségére, hogy azok szakmailag kifogástalanok lesznek, úgy ahogy ezen az oldalon láthatók.
Az áraim úgy vannak kalkulálva, hogy ár/érték arányban a legjobbak legyenek
Az alábbi árak szükségesek ahhoz, hogy a lehető legjobb technikával, a legnagyobb odafigyeléssel és nem kevés időráfordítással, szaktudással, szakember által készüljenek a képek. Ezáltal lesznek a maximális legjobb minőségűek a fotográfiák, amik prémium minőségű örök emléket fognak jelenteni.

(A vállalkozásomat hivatalosan a megfelelő engedélyekkel, igazolható szakmával, kiváló technikai felszereltséggel és a szükséges időráfordítással végzem, illetve hivatalosan nyugtát/számlát adok mindenről. Ez nagy biztonságot és garanciát is ad. Ha valaki ezen áraknál olcsóbban tud dolgozni, akkor a fentiek közül valami hiányzik, ezáltal bizonytalanná válhat a minőség, a garancia és a szabályosság.) 

Digitális képek mindegyik csomaghoz - Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notebook (Laptop), Tablet, stb...)
- A csomag ára tartalmazza a digitális képeket Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.

Csomagárak:

Alap csomag: 5 900 Ft
- 6 db 10x15 cm-es különböző beállítású retusált fénykép
- Csoportkép: 1 db 13x18 cm (Több képből összeválogatva és szerkesztve a legjobb arcokkal)
- Digitális képek Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.
Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notbook (Laptop), Tablet, stb...)

Testvéres csomag: 9 900 Ft
- 12 db 10x15 cm-es különböző beállítású retusált fénykép  (Pl.: 4 közös és 4-4 egyéni kép)
- Csoportkép: 13x18 cm (Több képből összeválogatva a legjobb arcokkal) - Plusz csoportkép esetén +700 Ft
- Digitális képek Felirattal és anélkül is, sokszorosításra, nagyításra alkalmas nagy (21 Mp) felbontásban, prémium minőségben.
Online letöltés minden eszközre (Mobil telefon, PC (számítógép), Notbook (Laptop), Tablet, stb...)

A képeket mi válogatjuk le, hogy biztosan a legjobbakat tudjuk átadni. A legjobb képekre a garancia, a több, mint 30 éves szakmai tapasztalat és szaktudás.


Papírkép utánrendelés:
  9x15 cm | 
200 Ft

10x15 cm |
250 Ft
13x18 cm |
300 Ft
21x30 cm |
1200 Ft
30x45 cm |
2200 Ft
LETÖLTÉSEK:

A KARÁCSONYI FOTÓZÁS letölthető tájékoztatóhoz kattints ide!

A TAVASZI FOTÓZÁS letölthető tájékoztatóhoz kattints ide!

A VÁLASZTHATÓ HÁTTEREK megtekintéséhez kattints ide!

A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fény erejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)

A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.
Egyedi kérésekhez, megrendeléshez kérje árajánlatunkat!