TÁRGY, TERMÉK, ÉTEL, BOR, ÉS REKLÁM FOTÓZÁS
Professzionális, speciális felszereléssel, prémium minőségben, egyedi és kreatív stílusú képek készítése, stúdióban. Különleges megvilágítás, egyedi hangulat és látványos ötletek teszik magukkal ragadóvá ezeket a képeket. Egyediségük egyéniséget kölcsönöz és kiemeli a sablonos katalógus fotók közül a termékeket, hogy méltó figyelmet kaphassanak.
TERMÉK ÉS TÁRGY FOTÓZÁS, BORFOTÓZÁS
A különleges, kreatív és hangulatos fotókkal sokkal többet mutatnak a borok és más termékek, mint egy egyszerű hagyományos katalógus fotó, ezáltal több figyelmet kapnak, kiemelik és emlékezetessé teszik őket. Minden szép és hangulatos kreatív fotó felhívja magára a figyelmet és azt az üzenetet közvetíti, hogy "különleges, egyedi és minőségi vagyok".
  
  
A prémium minőségű fotó, prémium minőségű termékre is utal.
A célom, megismertetni, megmutatni mindenkinek, hogy nem csak a sablonos és és tucat termék és bor fotók léteznek. Ezeken túlmutató, prémium, minőségi, igazi kreatív és újszerű reklámfotókat is lehet készíteni, ami megkívántatja az adott terméket, bort, ezáltal kiemelkedhet a manapság túl nagy "reklámzajból".
Az értékes borokat, termékeket, értékes fotóval kell bemutatni, hogy azok ezzel is sugallják a minőségüket első pillantásra, ahogy a boron a címke és a terméken a csomagolás is teszi.
Egy különleges képpel, jobban ki lehet tűnni és megmutatni a termék valós értékét. 
Meg szeretném mutatni, hogy egy termék vagy bor fotó lehet szépe is, hangulatos, esetleg művészi is.
A fotókat a finom átmenetek, hangulatok és kreativitás jellemzi.
Ezekkel a fotókkal nem csak bemutatni, hanem valóban megszerettetni és eladni lehet az adott terméket.
A kreatív prémium fotók nem csak reklám és bemutatás céljából készülhetnek, hanem kiválóan alkalmasak dekorációs célokra is. Ezekkel a fotókkal nem csak bemutatni, hanem valóban megszerettetni és eladni lehet az adott terméket, vagy bort.
Természetesen azért az egyszerűbb, háttér nélküli katalógus fotókra is szükség van, például weboldalakra, webáruházakba, stb... Ilyeneket is készítünk, ha erre van szükség, viszont ezt is a legnagyobb igényességgel, megfelelő szakértelemmel és odafigyeléssel hogy ezek a fotók is különlegesen szépen, a borhoz, termékhez méltó módon mutassanak.
Itt is kerüljük a kliséket és kemény megvilágításokat, inkább törekszünk a szép megoldásokra.

SPECIÁLIS BOR FOTÓZÁS AJÁNLAT KREATÍV REKLÁM FOTÓKHOZ ÉS KATALÓGUSHOZ

 
ÉTELFOTÓZÁS
Kiemelkedően élethű, egyedi és különleges képek. A sablonostól elrugaszkodó, kreatív látványvilág teszi vonzóvá az ételeket. A tökéletes kompozícióval és világítással lesznek figyelemfelkeltők és  ínycsiklandozók is egyben.
 
 
REKLÁMFOTÓZÁS
Egyedi kreatív ötletek megvalósítása professzionális technikával Sopron és környéke legjobban felszerelt és tágas műtermében, vagy bármely külső helyszínen kitelepülve.  

HELYSZÍNI KOMPLEX REKLÁMFOTÓZÁS:
Pl. fogorvosi rendelők, vagy más vállalkozások komplex reklámanyagának fotózása, portréképekkel, épületfotókkal, esemény, vagy munkafolyamatok fotózásával, esetleg termék fotózással.

 
 
Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.


 AZ ÁRAKRÓL


A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezem. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)
A kreatív termék, tárgy és bor, stb... fotózás világítási és kompozíciós beállítása, egyéb munkálatai összetett dolog, ami nagy precizitással történik, ügyelve minden részletre, a termék előnyeit, tulajdonságait kihangsúlyozva. Külön megvilágítást kapnak az apróbb részletek, a fontosabb dolgok és a hangulatelemek is. Ehhez sok idő, türelem és szaktudás szükséges, ami megkülönbözteti ezeket a képeket az egyszerű, hagyományos és átlagos fotóktól. Ilyen képek a galériában is láthatók.
A technikai felszereltség lehetővé teszi, hogy akár több méteres nagyságú szép, színnel telített, részletgazdag és éles nyomatok nagyíthatók a nagy felbontású digitális képekből.

 

Alapár: 30 000 Ft. (1 termék fotózását tartalmazza)
3 000 Ft - 20 000 Ft / kidolgozott, retusált fotó digitálisan, nagy felbontásban.
Az ára attól is függ, hogy a képek beállítása, stílusa ugyan olyan legyen, csak a termék más rajta, vagy pedig mind más beállítású és különböző témájú. A kreatív reklám fotónál egy megbeszélés szükséges a termék jellemzőiről, főbb tulajdonságairól, amit ki kell hangsúlyozni, illetve egyeztetünk a fotók stílusáról, és látványelemeiről is.


- HELYSZÍNI KOMLEX REKLÁM FOTÓZÁS:
Pl. fogorvosi rendelők, vagy más vállalkozások komplex reklámanyagának fotózása, portréképekkel, épületfotókkal, esemény, vagy munkafolyamatok fotózásával, esetleg termék fotózással.
Mivel ezek összetett munkák, ezért megbeszélés és a fotózási igények felmérése után fogok tudni pontos árajánlatot adni. Kérem keressen az elérhetőségeimen! KAPCSOLAT

Nagyobb mennyiségnél, vagy folyamatos megrendelésnél a kedvezőbbek az árak, ezért kérem keressen! KAPCSOLAT

Az ár függ a darabszámtól, a fotók fajtájától, egyedi kérésektől és még több tényezőtől is, ezért kérem kérjenek egyedi  árajánlatot és a megbeszélést követően alakítjuk ki azt az egyedi árat ami mindenkinek elfogadható!

Kiszállási díj:
- Sopronban nincs.
- Messzebb Soprontól: 100 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka nagyságától függően megbeszélés szerint.)
- A műterem kitelepítésének a költsége a felszerelés mennyiségétől is függ. 10 000 Ft - 50 000 Ft