TÁRGY- REKLÁM- ÉS ÉTELFOTÓZÁS
Tárgyfotózás
Kis és nagyobb méretű tárgyak fotózása professzionális felszereléssel és minőségben nagy felbontásban, stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval), tárgyfotósátorban, stb...
Ételfotózás
Stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval).
Reklámfotózás
Stúdióban vagy akár külső helyszínen (kitelepített stúdióval). Hirdetésekhez, kiadványokhoz, honlapokhoz stb...


Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.

AZ ÁRAKRÓL


A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezve vonulok ki minden egyes helyszínre. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem/technikám)


A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Mivel az ár nagyban függ a fotózandó témától, tárgyaktól, tárgyak számától, felületétől, a kért felvételek fajtájától és számától, a körülményektől és az egyedi igényektől is, csak egyedi árajánlatot lehet adni a fentiek ismeretével. Kérem adja meg a szükséges információkat, és kérje egyedi árajánlatomat!Kiszállási díj:
- Sopronban nincs.
- Messzebb Soprontól: 70 Ft/km (nagyobb távolságnál a munka nagyságától függően megbesz. szerint.)
- A műterem kitelepítésének a költsége 10 000 Ft