MŰTEREM / STÚDIÓ FOTÓZÁS - MŰTEREM BÉRLÉS

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos fotózás, ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél, ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket.

Professzionális csúcstechnikával, kiváló minőségben.
VIRTUÁLIS 3D SÉTA
A MŰTEREMBEN SOK INFÓVAL

STÚDIÓ kreatív és hagyományos portré fotózás és Stúdió / Műterem bérbeadás:

MŰTEREM / STÚDIÓ FELSZERELTSÉGÉHEZ KATT IDE!
A választható hátterek megtekintéséhez kattints ide!
  

Prémium, magas minőség, Csúcstechnika, Szakértelem, Tapasztalat A legigényesebbeknek.

Fotózás professzionális stúdió technikával és felszereléssel, Sopron és környéke legnagyobb és legjobban felszerelt FOTÓ MŰTERMÉBEN / STÚDIÓJÁBAN. A beállításokat lehet kérni klasszikus, művészi vagy lazább stílusban, illetve egyedi kérés szerint is. Választható színes, szépia (barnított) és fekete-fehér kidolgozás, valamint többféle háttér is.
A műterem bérelhető fotósoknak, magán embereknek és amatőr fotósoknak asszisztenciával együtt.
  

3-4 felvételes művész
i, vagy üzleti "Story" sorozat

   

Több felvételt készítek, mint amennyit kérnek, amiből a helyszínen, vagy utólag egy web galériából otthon kényelmesen ki lehet választani a megfelelő képeket. Mivel a cél az, hogy minden megrendelő elégedett legyen, annyi képet fotózunk, hogy biztosan ki lehessen választani a legjobb képeketA választott képeket gondos utómunkával dolgozom ki és retusálom.

Sopron és környéke legnagyobb és legjobban felszerelt tágas és kényelmes FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle háttérrel, háttér tartó rendszerrel, "green box"-al, kisebb és nagyobb sokféle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).
Várom azokat, akik professzionális képeket szeretnének, akár magazin minőségben, kompromisszumok nélkül, egy valódi fotó műteremben.

Prémium, magas minőség, Csúcstechnika, Szakértelem, Tapasztalat a legigényesebbeknek.

Portré, arckép, tárgy, termék és reklám, családi és kismama "pocak", üzleti portré, reprodukció és még sok féle kreatív fotózás.

Sopron Deák tér 31. Fotó Hajdú Stúdió / Műterem: KAPCSOLAT ÉS IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KATT IDE!

Várom azokat a fotósokat is, akik szívesen bérelnének egy ilyen műtermet, asszisztenciával.
  

Többféle háttérrel, világítással, igény szerinti beállításokkal önéletrajzhoz, ajándékba, emlékbe, közösségi oldalakra profilképnek, stb... A hagyományos képeken túlmutatóan készítünk egyedi és kreatív portré fotókat, különféle világításokkal és beállításokkal, esetenként kísérleti jelleggel különleges nagyon egyedi képeket is. A stúdió mobil, így akármilyen helyszínen tudunk professzionális stúdió minőségű fotókat készíteni.

A fényekkel való egyedül álló játékra ad lehetőséget a Fotó Hajdú műterem/stúdió, amiket ezeken a fotókon is láthatsz.

KREATÍV ÉS EGYEDI VILÁGÍTÁS, kényelmes környezet, közvetlen, baráti légkör eredményei a HANGULATOS, EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES FOTÓK.

Szeretem kreatívan uralni és irányítani a fényeket, új technikákkal ötvözni, kísérletezni, ötletelni. Ettől és a 30 éves tapasztalattól lesznek a képek egyediek, prémium minőségűek és nagyon hangulatosak.

LEHET A MŰTEREMBEN IS KÜLÖNLEGES, HANGULATOS ÉS TERMÉSZETES KÉPEKET készíteni.

A válaszható hátterek megtekintéséhez kattints ide!

Portré , Arckép és Emberábrázolás (klasszikus és művészi), páros portrék fotózása:

 Páros, vagy egyéni kreatív, prémium minőségű képek. Szép megvilágítással, giccs és sallang mentes igazi műtermi fotók. Részletes információért és az árakhoz kattints ide!

- Önéletrajzhoz
- Üzleti portrék, céges fotózás
- Páros portrék, jegyes fotózás
- Céges és egyéni weboldalra
- Facebookra, közösségi oldalakra
- Reklámhoz, hirdetésekhez
- Tablóra iskolákba
- Ajándékba, emlékbe

   

  

Többféle háttérrePocak/várandós  (Kismama) fotózás:

 Páros, vagy egyéni kreatív, igazi műtermi képek. Kényelmes és tágas hely, kreatív egyedi ötletek, prémium minőségű fotókon. Részletes információért és az árakhoz kattints ide!

  

Gyerek és családi fotózás:

 A kis és egész nagy családi fotózásra is kényelmesen alkalmas a műterem. Sokféle lehetőség, beállítás, háttér és stílus közül lehet választani. Kiváló lehetőség családi ünnepekre, karácsonyra, húsvétra, anyák napjára, születésnapra is.
Professzionális technikával, nagy tapasztalattal és valódi szaktudással készülnek, a tökéletes és prémium minőségű képek.
Részletes információért és az árakhoz kattints ide!

 

Tárgy, termék, étel,  bor, reklám és egyéb egyedi kreatív fotózás:

Kreatív megvilágításokkal, professzionális tárgy és reklámfotózás többféle stílusban lehetséges. Üveg, bor, kozmetikai termék, reprodukciók, és még sokféle termék szakszerű, színhelyes, nagy felbontású és részletgazdag prémium minőségű fotózása, nagy felszereltséggel, csúcstechnikával.
Részletes információért és az árakhoz kattints ide!

 

AZ ÁRAKRÓL


A képek minőségét a fényképészeti tudáson kívül azzal biztosítom, hogy ellentétben az átlagos fotósokkal, akik olcsó felszereléssel dolgoznak, én több millió forintos fotó-, világítás- és számítástechnikával rendelkezem, amit igény esetén külső helyszínre is telepítek. A megfelelő képminőséget ugyanis csak drága, nagy fényerejű optikákkal, fényképezőgép vázakkal és feldolgozó kapacitással lehet elérni. (Felszerelésem / Technikám)
A képeimet igen gondos utómunka után adom ki a kezemből, ez az átlagos hétvégi fotósoknál elképzelhetetlen. Az utómunka ugyanis a fotózás több, mint 60%-át teszi ki. A fotók utólagos digitális feldolgozása, retusálása, fehéregyensúly-, kompozíció-, bőrszín-, képkivágás- és perspektíva-korrekció, mind, mind nagy szakmai tudást, türelmet, időt és tapasztalatot igényelnek.

Portré, arckép, pocak/kismama, páros portré, emberábrázolás (klasszikus és művészi) és egyéb kreatív fotózás:

MŰTEREMBEN-STÚDIÓBAN:

Mini csomag: 15 000 Ft - 3 db retusált kép. Kb. 30 perc fotózás időtartam. Csak műteremben.
Kis csomag: 40 000 Ft - 10 db retusált kép. Kb. 1 óra fotózás.
Klasszikus csomag: 60 000 Ft - 20 retusált kidolgozott digitális kép. Kb. 1,5 óra fotózás.
Profi csomag: 95 000 Ft - 40 retusált kidolgozott digitális kép. Kb. 3 óra fotózás.

Igazolványkép: 2 500 Ft/6db

A csomagokon felül plusz képek ára: 4000 Ft/választott retusált kép. 

FEHÉRNEMŰS FOTÓZÁS:  A plusz világítás/beállítás és többlet retus munka miatt +1000 Ft/retusált kidolgozott digitális kép

A fotókat digitálisan adom át teljes (21 Mp) sokszorosításra, nagyításra alkalmas felbontásban.
Bőr, haj és ruha retus (arc is), alapkorrekciók, szükség esetén alakformálás, különleges, kreatív világítások, effektezés.

Családi és gyerek fotózás:

- Alapcsomag: 
18 000 Ft - 10 db választott retusált kép
1 800 Ft/választott retusált kép (minimum rendelés 10 db)

A fotókat digitálisan adom át teljes (21 Mp) sokszorosításra alkalmas felbontásban.
Alapkorrekciók, természetes szín korrekció, alapretus (kevesebb, mint a portré fotóknál, csak a nagyobb bőrhibák retusálása.) Felár ellenében portré retus is kérhető.

Tárgy, reklám, termék és egyéb egyedi kreatív fotózás:

Az ár függ a tárgy nagyságától, anyagától, milyenségétől, illetve pontosan milyen jellegű, felhasználású fotóra van szükség. Az általános árak megtalálhatók a szolgáltatás oldalon, vagy kérje egyedi árajánlatomat! KAPCSOLAT

Stúdió / Műterem bérlés:

Hétköznapokon 10-14 óráig - 5 000 Ft/óra
Hétköznapokon 14-18 óráig - 6 000 Ft/óra
Hétvégén és ünnepnap 10-18 óráig - 6 000 Ft/óra

Sopron és környéke legnagyobb és legjobban felszerelt FOTÓ MÜTERME / STÚDIÓJA. Professzionális felszereléssel, sokféle (több, mint 20 féle) háttérrel, tekercselős háttértartó rendszerrel, Greeen Boxszal, kisebb és nagyobb több féle fényformálókkal, kiegészítőkkel, 6 nagy teljesítményű stúdió vakuval (Bowens és Walimex).
Várom azokat, akik professzionális képeket szeretnének, prémium minőségben, kompromisszumok nélkül. egy valódi tágas, kényelmes és jól felszerelt fotó műteremben.
Portré-, tárgy- és reklám-, családi-, gyerek- és kismama- "pocak", üzleti portré-, reprodukció- és még sok féle kreatív fotózás.

MŰTEREM / STÚDIÓ FELSZERELTSÉGÉHEZ KATT IDE!

Sopron Deák tér 31. Fotó Hajdú Stúdió / Műterem: KAPCSOLAT ÉS IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KATT IDE!
AJÁNDÉK UTALVÁNY
Lehetőség van a fotózásra ajándék utalványt kérni/rendelni.
Akik szeretnének kedveskedni szeretteiknek egy kreatív és személyes ajándékkal, vagy akik nem fért már be hozzám a telítettség miatt, azoknak ajánlom ezt a lehetőséget, ami bármilyen fotózásra beváltható, egyéni összeggel.

Keressetek bátran, hogy egy igazán értékes, személyes és exkluzív ajándékot adhassatok,
Sopron és környéke egyetlen legrégebb óta működő hivatásos fotósától!

Az utalványt lehet kérni digitálisan, vagy kinyomtatva, át lehet venni személyesen, illetve postázással, és a fizetést is lehet utalással, illetve személyesen is rendezni. Kérhető egyedi szöveggel, nevesítve bármilyen fotózásra és fotószolgáltatásra igény szerint.


Ide kattintva igényelheted